Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Marcipankonfekt med Amarena kirsebær 18

Denne himmelske opskrift på konfekt har en lækker midte af kirsebær og chokoladeskal. Amarenabærrene hører for de fleste julen til, og er virkelig lækker sammen med marcipanen og chokoladen. Husk at lade marcipankuglerne tørre en anelse inden de overtrækkes. Til slut kan du vælge, at pynte konfekten med f.eks. guldstøv, som kan findes i vores webshop.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 18 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
Marcipankonfekt med Amarena kirsebær
  1. Bland marcipanen med finthakkede kirsebærbær. Tilsæt flormelis og saft lidt ad gangen indtil marcipanen har en fin og blød konsistens.
  2. Tril til en aflang pølse og skær den i 18-20 lige store stykker. Kom et bær i midten af hvert stykke og tril til en kugle.
  3. Lad dem tørre en anelse ved stuetemperatur og overtræk med smeltet overtræk. Opbevar kuglerne køligt og pynt evt. med lidt glimmer.

Tip

Har du mod på at temperere chokolade, kan overtræk erstattes med tempereret chokolade. Se hvordan chokolade tempereres her.

Find flere konfektopskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften