Marcipankonfekt med Amarena kirsebær 18
Denne himmelske opskrift på konfekt har en lækker midte af kirsebær og chokoladeskal. Amarenabærrene hører for de fleste julen til, og er virkelig lækker sammen med marcipanen og chokoladen. Husk at lade marcipankuglerne tørre en anelse inden de overtrækkes. Til slut kan du vælge, at pynte konfekten med f.eks. guldstøv, som kan findes i vores webshop.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 18 stk.
-
Marcipankonfekt med Amarena kirsebær
- 0,50 dl Amarenabær gerne kirsebær og saft
- Flormelis
- 18 afdryppede Amarenabær , kirsebær
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Marcipankonfekt med Amarena kirsebær
- Bland marcipanen med finthakkede kirsebærbær. Tilsæt flormelis og saft lidt ad gangen indtil marcipanen har en fin og blød konsistens.
- Tril til en aflang pølse og skær den i 18-20 lige store stykker. Kom et bær i midten af hvert stykke og tril til en kugle.
- Lad dem tørre en anelse ved stuetemperatur og overtræk med smeltet overtræk. Opbevar kuglerne køligt og pynt evt. med lidt glimmer.
Tip
Har du mod på at temperere chokolade, kan overtræk erstattes med tempereret chokolade. Se hvordan chokolade tempereres her.
Find flere konfektopskrifter lige her