Bagværk til hverdag og fest

Elsker du at bage lige så meget, som vi gør? Hos Odense Marcipan ynder vi at tilsætte marcipan, chokolade eller nougat i vores bagværk, men mange af vores bageopskrifter også mere klassiske.

Find bageinspiration til kanelsnegle, scones, boller mm. blandt vores lækre bageopskrifter. Vores opskrifter giver bagværk til både hverdag og fest!

Er der noget skønnere end duften af friskt bagværk? Gå på jagt i vores bageopskrifter, så er du sikker på, at får lækkert bagværk, som vil få alle til at glæde sig til at smage.

De lækreste bageopskrifter

Det er efterår; vejret bliver koldere, bladene falder af træerne og vi finder tæpperne frem på sofaen. Det eneste der mangler til den varme kop kakao eller kaffe, er noget lækkert, hjemmebagt bagværk, som vi kan nyde sammen med familien. 

Hos Odense Marcipan elsker vi at bage - og vi ynder at putte marcipan, chokolade eller nougat i vores bagværk. Prøv for eksempel at pifte den klassiske kanelsnegl op med marcipan og nougat eller giv dig i kast med de nye, populære kanelsnurrer, som med god samvittighed kan tilsættes lidt marcipan. 

Find inspiration til, hvad du skal bage næste gang eller brug siden til at finde inspiration til at give dine egne opskrifter et twist. 

Kanelsnegle Med Nougat 1

Lækre kanelsnegle med marcipan og nougat

Kanelsnegle er altid et hit blandt børn og voksne. Og så smager de ekstra godt, når de er hjemmelavet helt fra bunden! 

Prikken over i'et i vores kanelsnegle er marcipan og nougat, som gør kanelsneglene ekstra cremet og lækre! Vi garanterer, at alle i familien vil elske disse kanelsnegle. 

I denne opskrift på kanelsnegle, giver marcipanen lidt ekstra smag til remoncen og gør den lidt ekstra cremet, mens nougat på toppen giver kanelsneglene et ekstra, lækkert twist. 

Kanelsnurrer Med Marcipan

Kanelsnurrer med marcipan

Et alternativ til de velkendte kanelsnegle er kanelsnurrene. I vores udgave er der selvfølgelig tilsat vores gode marcipan, der passer rigtig godt sammen med kanel. 

Kanelsnurrer med marcipan er lette at lave, så de er klar til at blive serveret til morgenbordet eller eftermiddagskaffen. 

Karnemalkshorn 8

Kærnemælkshorn med nougat og marcipanremonce

Vores variant af de klassiske kærnemælkshorn indeholder både den helt klassiske kærnemælksdej, men ODENSE nougat og en lækker marcipanremonce lavet på ODENSE marcipan Ren Rå sætter prikken over i'et. 

Prøv vores kærnemælkshorn med nougat og marcipanremonce, når det gerne må være lidt lækkert til eftermiddagshyggen, til det stående arrangement hvor det skal være nemt at spise eller når det skal være nemt at dele ud i skolen eller på arbejde. 

Server kærnemælkshornene mens de stadig er lune. Prøv at drysse dem med flormelis inden servering. Hornene er velegnede til at fryse ned, så du har glæde af dem længe.

Chokolade Og Marcipansnegle

Chokolade- og marcipansnegle

De lækre chokolade- og marcipansnegle er helt perfekte, hvis du er til det klassiske - men ikke er helt så meget til kanel. Så prøv at opgradere dine kanelsnegle! 

Chokolade- og marcipansnegle laves på samme måde som de klassiske kanelsnegle, men for at give det et lækkert twist, har vi i vores udgave brugt ODENSE marcipan og ODENSE chokolade chunks for at gøre remoncen ekstra lækker og smagfuld! 

Nyd sneglene mens de stadig er lune - og pynt dem gerne med lidt glasur! Eller hvad med at prøve at pynte dem med smeltet chokolade? De lækre chokolade- og marcipansnegle kan sagtens fryses, så du har glæde af dem længe. Lun dem lige inden servering! 

Snobrød Med Marcipan

Snobrød med marcipan

Skal du i efteråret ud under den åbne himmel, nyde naturen og få varmen over et bål, så prøv at opgradere de klassiske snobrød til vores udgave med lækkert marcipan! 

Snobrød med marcipan kan også bruges som noget sødt til eftermiddagskaffen, og så er det en nem måde at involvere børnene i bagningen, hvad enten det er til bål eller eftermiddagshygge! 

Prøv også at putte lidt syltetøj i hullet i snobrødet for at give det ekstra smag. Eller hvad med noget ODENSE blød nougat, som giver en lækkert cremet smag og smelter af den varme dej?