Nemmelavede semlor med marcipanskum og jordbærsauce 20
Du får her den nemmeste og lækreste opskrift på den svenske udgave af fastelavnsbollen. Nemlig en semla med vaniljeflødeskum med marcipan og en flydende midte af ODENSE Jordbærsauce. Dine samla kan med fordel pyntes med blomster lavet af marcipan eller hvad fantasien kan finde på. Et hyggeligt fastelavnsprojekt, hvor alle kan være med. Du kan også læse meget mere om historien om fastelavnsbollerne lige her, samt få en masse inspiration til forskellige opskrifter på fastelavnsboller, så du er helt klar til fastelavn.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 6 personer
- 0,50 liter Jordbæris
-
Tilbehør
- Bær (friske, mosede) og frugtcoulis med lidt sukker
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Rul marcipanen ud i en tynd firkant mellem to stykker bagepapir. Fjern det øverste stykke papir og smør den let bløde jordbæris ud på marcipanen.
-
Rul sammen til en roulade og pak rullen ind i bagepapiret. Læg rullen i fryseren til rouladen er helt fast.
-
Frugtcoulis laves af blendede bær/frugter smagt til med sukker.
-
Før servering skæres rouladen i skiver og serveres sammen med frugtcoulis og friske bær.