Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Påskeæg med cognacmarcipan 40

Denne opskrift på marcipanpåskeæg med cognac er ikke børnevenlig, men til gengæld vil den fungere godt til de voksnes påskefrokost. Påskeæggene er perfekte til at stille den søde sult, når kaffen serveres efter et lækkert påskebord. Marcipan og cognac æltes sammen, trilles til små påskeæg, og dyppes i mørk chokolade. Vil du gøre lidt ekstra ud af dine æg, kan du pynte dem som vagtelæg med smeltet hvid og lys chokoladeovertræk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Ælt marcipanen med cognac.
  2. Form ca. 40 små æg med hænderne eller æggeruller.
  3. Dyp æggene i smeltet mørk overtræk.
  4. Lad overtrækken størkne, og dekorér som vagtelæg med smeltet hvid og lys overtræk.

Tip

Find alle vores opskrifter til påske lige her.

Bøj de midterste ben på en gaffel. Placér æggene på de ubøjede ben. Dyp æggene i chokoladen.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften