Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser

Karamelpåskeæg med bronze crunch 16

Her har du en opskrift på lækre marcipanpåskeæg med karamel og bronze crunch. De skønne påskeæg passer perfekt til påskefrokosten, og er et sikkert hit blandt både børn og voksne.

Sådan gør du

  1. Del marcipanen i 8 stykker á 25 g eller 16 stykker á 12 g, og rul dem i æggeruller eller i hånden. Lad gerne æggene hvile til dagen efter under en plasticpose.
  2. Temperer de hvide chokoladeknapper med karamel, og dyp æggene deri.
  3. Pynt med bronze crunch, imens chokoladen stadig er våd.

Tip

Find alle vores opskrifter til påske lige her.

Bronze crunch får en flot effekt, hvis det bliver knust.
Drys evt. også en smule flagesalt på æggene for en saltkaramel smag.

Æggene kan også pyntes med bronzestøv for en flot glimmereffekt.

Læs mere om, hvordan chokoladen tempereres under Tips & Tricks.

Det er altid nemmere at temperere 200-400 g chokolade ad gangen, end små mængder. Har du chokoladerester, kan chokoladen altid anvendes senere.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften