Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 4 anmeldelser

Hvide påskeæg med hindbærstøv 16

Her har du en opskrift på lækre marcipanæg med hvid chokolade og hindbærstøv, der i kombination giver en fantastisk smag. Opskriften er især velegnet til påske, hvor de skønne æg fungerer perfekt som påskeæg.

Sådan gør du

  1. Del marcipanen i 8 stykker á 25 g eller 16 stykker á 12 g, og rul dem i æggerulleren eller i hånden. Lad gerne æggene hvile til dagen efter under en plasticpose.
  2. Temperer den hvide chokolade, og dyp æggene i den. (Hvis du vil undgå at temperere chokolade eller har børn med i køkkenet, så brug 100g ODENSE hvid overtræk i stedet for ODENSE hvid chokolade).
  3. Pynt med frysetørret hindbær, imens chokoladen stadig er våd, så det sætter sig fast.

Tip

Find alle vores opskrifter til påske lige her.

Knus de frysetørrede hindbær i en si for at lave dem til hindbærstøv.
Hvid du vil have mere smag af hindbær, kan du ælte frysetørret hindbær ind i din marcipan, inden den rulles og overtrækkes.

Læs mere om, hvordan chokoladen tempereres under Tips & Tricks.

Det er altid nemmere at temperere 200-400 g chokolade ad gangen, end små mængder. Har du chokoladerester, kan chokoladen altid anvendes senere.

Hvis ikke du vil temperere chokolade kan du anvende ODENSE Hvid Overtræk i stedet.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften