Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
50 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 5 anmeldelser

Påskeæg med lakrids, citron og hindbær 8

Med denne opskrift kan du lave dine egne lækre påskeæg med marcipan, lakrids, citron og pyntet med hindbær. Lakrids- og citronmarcipanen laves simpelt ved blot at ælte den sammen med en halv teske lakridspulver og citronskal. Herefter overtrækkes æggene med hvid overtræk, og pyntes med frysetørret hindbær, eller andet lækker pynt, som du synes klæder dine påskeæg.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 8 stk.

Sådan gør du

  1. Ælt marcipan sammen med citronskal og lakridspulver. Del marcipanen i 8 lige store stykker, og tril til æg evt. i ODENSE Mellem Æggeruller.
  2. Overtræk med smeltet hvid overtræk, og pynt med hindbær og citronskal.

Tip

Find alle vores opskrifter til påske lige her.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften