Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutterSamlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
50 minutter
Vurder denne opskrift
Din vurdering er modtaget
5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser
Påskeæg med lakrids 8
Imponér dine gæster med vores påskeæg med lakrids og marcipan. Lakrids passer til det meste, og går særligt godt sammen med sød, lækker marcipan. I denne opskrift på påskeæg æltes lakridspulver sammen med marcipanen, så du får din helt egen lakridsmarcipan. Påskeæggene overtrækkes med hvid chokolade, som smager skønt sammen med lakridsmarcipanen.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 8 stk.
- 0,50 tsk Flagesalt
- Kakaopulver
-
Udstyr
Sådan gør du
- Ælt marcipan sammen med lakridspulver og flagesalt.
- Del marcipanen i 8 lige store stykker, og tril til æg evt. i æggeruller (40 cm).
- Overtræk med tempereret hvid chokolade.
- Pynt med lakridssauce rørt op med kakao.
Tip
Find alle vores opskrifter til påske lige her.
Læs mere om, hvordan chokoladen tempereres under Guides.
Det er altid nemmere at temperere 200-400 g chokolade ad gangen, end små mængder. Har du chokoladerester, kan chokoladen altid anvendes senere.
Hvis ikke du vil temperere chokolade, kan du anvende ODENSE Hvid Overtræk 150 g i stedet.
Lignende opskrifter
Hvide påskeæg med hindbærstøv
Hvide påskeæg med hindbærstøvGuldæg - påskeæg med guld
Guldæg - påskeæg med guldPåskeæg med lakrids og hvid chokolade
Påskeæg med lakrids og hvid chokoladePåskeæg med toffee og lakrids
Påskeæg med toffee og lakridsPåskeæg med nougat og Mix Knas
Påskeæg med nougat og Mix KnasPåskekage med lemoncurd og brændt marengs
Påskekage med lemoncurd og brændt marengsPåskeæg med skovbær og lyserød chokolade
Påskeæg med skovbær og lyserød chokoladePåskeæg med mælkechokolade og miniperler
Påskeæg med mælkechokolade og miniperlerLyserøde påskeæg med rosastøv
Lyserøde påskeæg med rosastøvPåskeæg med mørk chokolade og hindbær
Påskeæg med mørk chokolade og hindbærKaramelpåskeæg
KaramelpåskeægCognacpåskeæg
CognacpåskeægHjemmelavede påskeæg med citronlikør
Hjemmelavede påskeæg med citronlikørPåskeæg med marcipan og lime
Påskeæg med marcipan og limePåskeæg med Baileys og marcipan
Påskeæg med Baileys og marcipanFyldte påskeæg med svesker og rom
Fyldte påskeæg med svesker og romPåskeæg med nougatcrunch
Påskeæg med nougatcrunchPåskekage med nougat og knas
Påskekage med nougat og knasPåskeæg med nougat og lakrids
Påskeæg med nougat og lakridsPåskecookies med marcipan
Påskecookies med marcipanPåskekage med skumfiduser
Påskekage med skumfiduserPåskeæg med orangetrøffel
Påskeæg med orangetrøffelPåskekage med hvid chokolade
Påskekage med hvid chokoladeFyldte påskeæg med karamel krokant
Fyldte påskeæg med karamel krokantPåskeæg med skovbærfyld
Påskeæg med skovbærfyldSmå citrontærter
Små citrontærterHjemmelavede påskeæg med jordbær
Hjemmelavede påskeæg med jordbærPåskeæg med lakrids, citron og hindbær
Påskeæg med lakrids, citron og hindbærPåskeæg med nougat og salte sukkermandler
Påskeæg med nougat og salte sukkermandlerCitronmazarin med karamelliseret marcipanlåg
Citronmazarin med karamelliseret marcipanlågHjemmelavede påskeæg med nougat
Hjemmelavede påskeæg med nougatProdukter i opskriften
Original ODENSE Marcipan 200g
Pris 39,95 DKK
ODENSE Lakridspulver 20g
Pris 24,95 DKK
ODENSE Hvid Chokolade 200 g
Pris 53,95 DKK
ODENSE Hvid Overtræk 150 g
Pris 30,95 DKK
ODENSE Lakridssauce 175 g
Pris 32,95 DKK
ODENSE Mellem Æggeruller til marcipanæg á 25g.
Pris 449 DKK