Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Påskeæg med mælkechokolade og miniperler 16

Her har du en opskrift på lækre marcipanpåskeæg overtrukket med mælkechokolade og pyntet med dekorative miniperler. Påskeæggene er et sikkert hit blandt både børn og voksne til påskebordet.

Sådan gør du

  1. Del marcipanen i 8 stykker á 25 g eller 16 stykker á 12 g, og rul stykkerne i æggerulleren eller i hånden. Lad gerne æggene hvile til dagen efter under en plasticpose.
  2. Temperer mælkechokoladen, og dyp æggene i den. Hvis du vil undgå at temperere chokolade, eller har børn med i køkkenet, så brug 100 g ODENSE lys overtræk i stedet for ODENSE mælkechokolade.
  3. Pynt æggene med miniperler, imens chokoladen stadig er våd.

Tip

Find alle vores opskrifter til påske lige her.

Læs mere om, hvordan du tempererer chokolade.

Det er altid nemmere at temperere 200-400 g chokolade ad gangen, end små mængder. Har du chokoladerester, kan chokoladen altid anvendes senere.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften