Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Lyserøde påskeæg med rosastøv 16

Lav de fineste, glimtende påskeæg med den naturlige lyserøde ruby chokolade og spiseligt glimmerstøv. Påskeæg, der vil skabe begejstring hos både børn og voksne, og pryde ethvert påskebord.

Sådan gør du

  1. Del marcipanen i 8 stykker á 25 g eller 16 stykker á 12 g, og rul dem i æggerulleren eller i hånden. Lad gerne æggene hvile til dagen efter under en plasticpose.
  2. Temperer ruby chokoladen, og dyp æggene i den (Hvis du vil undgå at temperere chokolade, kan du vælge at bruge 100 g ODENSE mørk overtræk i stedet for ODENSE ruby chokolade).
  3. Pynt med rosa støv, når chokoladen er størknet helt.

Tip

Find alle vores opskrifter til påske lige her.

I stedet for at dyppe æggene i chokolade, kan du duppe det på med dine hænder. Tag plastikhandsker på, tag noget chokolade op i hånden, og dup det på æggene. Gentag et par gange for at få et tykkere lag chokolade. Dette giver mere struktur i chokoladen og en flot og anderledes effekt - især hvis der pyntes med rosa støv efterfølgende!

Læs mere om, hvordan chokoladen tempereres under Tips & Tricks.

Det er altid nemmere at temperere 200-400 g chokolade ad gangen, end små mængder. Har du chokoladerester, kan chokoladen altid anvendes senere.
Hvis ikke du vil temperere chokolade kan du anvende ODENSE mørk overtræk i stedet.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften