Sværhedsgrad
Forberedelsestid
30 minutter
Samlet tid
1 timer

Lyserøde påskeæg med rosastøv 16

Lav de fineste, glimtende påskeæg med den naturlige lyserøde ruby chokolade og spiseligt glimmerstøv. Påskeæg, der vil skabe begejstring hos både børn og voksne og pryde et hvert påskebord.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 16 stk.

Sådan gør du

  1. Del marcipanen i 8 stykker á 25 g eller 16 stykker á 12 g og rul dem i æggerulleren eller i hånden. Lad gerne æggene hvile til dagen efter under en plasticpose.
  2. Temperer ruby chokoladen og dyp æggene i den.
  3. Pynt med rosastøv, når chokoladen er størknet helt.
  4. Hvis du vil undgå at temperere chokolade, eller har børn med i køkkenet, så  kan du vælge at bruge 100 g ODENSE mørk overtræk i stedet for ODENSE ruby chokolade.

Tip

I stedet for at dyppe æggene i chokolade kan du duppe det på med dine hænder. Tag plastikhandsker på, tag noget chokolade op i hånden og dup det på æggene. Gentag et par gange for at få et tykkere lag chokolade. Dette giver mere struktur i chokoladen og en flot og anderledes effekt - især hvis der pyntes med guldstøv efterfølgende!

Læs mere om, hvordan chokoladen tempereres under Tips & Tricks.

Det er altid nemmere at temperere 200-400 g chokolade ad gangen, end små mængder. Har du chokoladerester, kan chokoladen altid anvendes senere.
Hvis ikke du vil temperere chokolade kan du anvende ODENSE mørk overtræk i stedet.

Produkter i opskriften