Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutterSamlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
50 minutter
Vurder denne opskrift
Din vurdering er modtaget
5 ud af 5 stjerner baseret på 4 anmeldelser
Cognacpåskeæg 8
Cognac i marcipan er en skøn måde at tilføje en anderledes smag til dine påskeæg, og ligesom vores påskeæg med Baileys og marcipan, så passer de perfekt til en voksen påskemiddag, eller som en snack til aftenkaffen. Marcipanen æltes blot sammen med cognac, og overtrækkes med mørk chokolade, hvorefter æggene evt. kan pyntes med en mandel.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 8 stk.
- 1 spsk Cognac
- 8 hele Mandler
-
Udstyr
Sådan gør du
- Ælt marcipan sammen med Cognac.
- Del marcipanen i 8 lige store stykker, og tril til æg evt. i ODENSE Mellem Æggeruller.
- Overtræk med tempereret mørk chokolade.
- Pynt med en mandel på hvert æg.
Tip
Læs mere om, hvordan chokoladen tempereres under Tips & Tricks.
Det er altid nemmere at temperere 200-400 g chokolade ad gangen, end små mængder. Har du chokoladerester, kan chokoladen altid anvendes senere.
Hvis ikke du vil temperere chokolade, kan du anvende ODENSE mørk overtræk i stedet.
Lignende opskrifter
Hjemmelavede påskeæg med citronlikør
Hjemmelavede påskeæg med citronlikørPåskeæg med marcipan og lime
Påskeæg med marcipan og limeHjemmelavede påskeæg med nougat
Hjemmelavede påskeæg med nougatCitronmazarin med brændt marcipanlåg
Citronmazarin med brændt marcipanlågPåskeæg med nougat og salte sukkermandler
Påskeæg med nougat og salte sukkermandlerPåskeæg med lakrids, citron og hindbær
Påskeæg med lakrids, citron og hindbærHjemmelavede påskeæg med jordbær
Hjemmelavede påskeæg med jordbærSmå citrontærter
Små citrontærterPåskeæg med Baileys og marcipan
Påskeæg med Baileys og marcipanPåskeæg med lakrids
Påskeæg med lakridsFyldte påskeæg med svesker og rom
Fyldte påskeæg med svesker og romPåskeæg med nougatcrunch
Påskeæg med nougatcrunchPåskekage med nougat og knas
Påskekage med nougat og knasPåskeæg med nougat og lakrids
Påskeæg med nougat og lakridsPåskeæg med cognacmarcipan
Påskeæg med cognacmarcipanPåskecookies med marcipan
Påskecookies med marcipanPåskeæg med orangetrøffel
Påskeæg med orangetrøffelFyldte påskeæg med karamel krokant
Fyldte påskeæg med karamel krokantPåskekage med hvid chokolade
Påskekage med hvid chokoladePåskeæg med skovbærfyld
Påskeæg med skovbærfyldEspresso ameretto lagkage
Espresso ameretto lagkageSjove påskemuffins med appelsin
Sjove påskemuffins med appelsinFyldte påskeæg med nougat-spiral
Fyldte påskeæg med nougat-spiralFyldte påskeæg med appelsin
Fyldte påskeæg med appelsinPåskeæg med hyldeblomst
Påskeæg med hyldeblomstPåskeæg med citron
Påskeæg med citronPåskeæg med toffee og lakrids
Påskeæg med toffee og lakridsPåskeæg med nougat og Mix Knas
Påskeæg med nougat og Mix KnasPåskekage med lemoncurd og brændt marengs
Påskekage med lemoncurd og brændt marengsProdukter i opskriften
Original ODENSE Marcipan 200g
Pris 39,95 DKK
ODENSE Mørk Chokolade 55% 200 g
Pris 59,95 DKK
ODENSE Mellem Æggeruller til marcipanæg á 25g.
Pris 429 DKK