Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
50 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 3 anmeldelser

Cognacpåskeæg 8

Cognac i marcipan er en skøn måde at tilføje en anderledes smag til dine påskeæg, og ligesom vores påskeæg med Baileys og marcipan, så passer de perfekt til en voksen påskemiddag, eller som en snack til aftenkaffen. Marcipanen æltes blot sammen med cognac, og overtrækkes med mørk chokolade, hvorefter æggene evt. kan pyntes med en mandel.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 8 stk.

Sådan gør du

  1. Ælt marcipan sammen med Cognac.
  2. Del marcipanen i 8 lige store stykker, og tril til æg (evt. i æggeruller (40 cm)).
  3. Overtræk med tempereret mørk chokolade.
  4. Pynt med en mandel på hvert æg.

Tip

Læs mere om, hvordan chokoladen tempereres under Tips & Tricks.

Det er altid nemmere at temperere 200-400 g chokolade ad gangen, end små mængder. Har du chokoladerester, kan chokoladen altid anvendes senere.

Hvis ikke du vil temperere chokolade, kan du anvende ODENSE mørk overtræk i stedet. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften