Påskeæg med Baileys og marcipan 8
Baileys og whisky giver en dejlig smag til disse lækre marcipanpåskeæg, der er overtrukket med hvid chokolade. Marcipanen æltes med Baileys og whisky, deles i otte lige store stykker og trilles til æg, inden de dyppes i den tempererede chokolade. Resultatet er en dejlig lækkerbisken med en perfekt balance mellem blød marcipan og knasende overtræk. De passer perfekt til aftenkaffen eller som en sød afslutning på en påskefrokost - måske endda serveret med et glas Baileys eller en god whisky😉.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 8 stk.
- 0,25 dl Baileys
- 1 tsk Whisky
-
Udstyr
Sådan gør du
- Ælt marcipan sammen med Baileys og whisky.
- Del marcipanen i 8 lige store stykker, og tril til æg evt. med ODENSE Mellem Æggeruller.
- Overtræk med tempereret hvid chokolade.
- Pynt evt. æggene med lidt hvid chokolade rørt op med Baileys.
Tip
Find alle vores opskrifter til påske lige her.
Læs mere om, hvordan chokoladen tempereres under Guides.
Det er altid nemmere at temperere 200-400 g chokolade ad gangen, end små mængder. Har du chokoladerester, kan chokoladen altid anvendes senere.
Hvis ikke du vil temperere chokolade, kan du anvende ODENSE hvid overtræk i stedet.