Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
50 minutter
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 3 anmeldelser

Fyldte påskeæg med karamel krokant 8

Karamel krokant passer i de fleste desserter, og giver et lækkert knas. I denne opskrift vil du opleve, hvordan krokant karamellen også passer perfekt i påskeæg med marcipan! Marcipan og krokant æltes sammen og trilles til fine små æg. Æggene overtrækkes med 55% mørk chokolade, som efterfølgende pyntes med resterne af den skønne karamel krokant. Se den nemme opskrift nedenfor, og lav æggene til påske!

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 8 stk.

Sådan gør du

  1. Smelt sukkeret, og tilsæt 100 g mandler. Hæld blandingen ud på et stykke bagepapir, og lad krokanten afkøle, inden den hakkes i små stykker.
  2. Ælt marcipan sammen med krokant (gem gerne lidt til pynt). Del marcipanen i 8 lige store stykker, og tril til æg evt. i ODENSE Mellem Æggeruller.
  3. Overtræk med tempereret mørk chokolade, og drys med krokant.

Tip

Find alle vores opskrifter til påske lige her.

Læs mere om, hvordan chokoladen tempereres under Tips & Tricks.

Det er altid nemmere at temperere 200-400 g chokolade ad gangen, end små mængder. Har du chokoladerester, kan chokoladen altid anvendes senere.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften