Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutterSamlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift
Din vurdering er modtaget
4 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser
Påskeæg med mørk chokolade og hindbær 16
Her har du en opskrift på lækre marcipanpåskeæg med mørk chokolade og hindbær, der sammen giver en fantastisk smag. Påskeæggene passer perfekt til påskens hyggelige stunder med familien, og vil med garanti vække glæde blandt både børn og voksne.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 16 stk.
-
Udstyr
Sådan gør du
-
Ælt marcipanen med frysetørret hindbær.
-
Del marcipanen i 8 stykker á 25 g eller 16 stykker á 12 g, og rul dem i æggerulleren eller i hånden. Lad gerne æggene hvile til dagen efter under en plasticpose.
-
Temperer den mørke chokolade, og dyp æggene i den. Pynt med frysetørret hindbær imens chokoladen stadig er våd så den sætter sig fast. Hvis du vil undgå at temperere chokolade eller har børn med i køkkenet, så brug 100g ODENSE mørk overtræk i stedet for ODENSE mørk chokolade.
Tip
Find alle vores opskrifter til påske lige her.
Knus evt. de frysetørrede hindbær i en lille si, så det bliver til støv, og drys det over dine påskeæg.
Læs mere om, hvordan chokoladen tempereres under Tips & Tricks.
Det er altid nemmere at temperere 200-400 g chokolade ad gangen, end små mængder. Har du chokoladerester, kan chokoladen altid anvendes senere.
Lignende opskrifter
Fyldte påskeæg med karamel krokant
Fyldte påskeæg med karamel krokantPåskeæg med nougatcrunch
Påskeæg med nougatcrunchPåskekage med nougat og knas
Påskekage med nougat og knasCognacpåskeæg
CognacpåskeægHjemmelavede påskeæg med citronlikør
Hjemmelavede påskeæg med citronlikørPåskeæg med marcipan og lime
Påskeæg med marcipan og limeHjemmelavede påskeæg med nougat
Hjemmelavede påskeæg med nougatCitronmazarin med brændt marcipanlåg
Citronmazarin med brændt marcipanlågPåskeæg med nougat og salte sukkermandler
Påskeæg med nougat og salte sukkermandlerPåskeæg med lakrids, citron og hindbær
Påskeæg med lakrids, citron og hindbærHjemmelavede påskeæg med jordbær
Hjemmelavede påskeæg med jordbærSmå citrontærter
Små citrontærterPåskeæg med Baileys og marcipan
Påskeæg med Baileys og marcipanPåskeæg med lakrids
Påskeæg med lakridsFyldte påskeæg med svesker og rom
Fyldte påskeæg med svesker og romPåskeæg med nougat og lakrids
Påskeæg med nougat og lakridsPåskecookies med marcipan
Påskecookies med marcipanPåskekage med skumfiduser
Påskekage med skumfiduserPåskeæg med orangetrøffel
Påskeæg med orangetrøffelHvide påskeæg med hindbærstøv
Hvide påskeæg med hindbærstøvGuldæg - påskeæg med guld
Guldæg - påskeæg med guldPåskeæg med lakrids og hvid chokolade
Påskeæg med lakrids og hvid chokoladePåskeæg med skovbær og lyserød chokolade
Påskeæg med skovbær og lyserød chokoladePåskeæg med mælkechokolade og miniperler
Påskeæg med mælkechokolade og miniperlerLyserøde påskeæg med rosastøv
Lyserøde påskeæg med rosastøvKaramelpåskeæg
KaramelpåskeægPåskeæg med nougat og Mix Knas
Påskeæg med nougat og Mix KnasPåskekage med lemoncurd og brændt marengs
Påskekage med lemoncurd og brændt marengsPåskeæg med toffee og lakrids
Påskeæg med toffee og lakridsProdukter i opskriften
ODENSE Frysetørret hindbær 15 g
Pris 29,95 DKK
Original ODENSE Marcipan 200g
Pris 39,95 DKK
ODENSE Mørke Chokoladeknapper 150 g
Pris 32,95 DKK
ODENSE Mørk Overtræk 150 g - Bedst før 27.10.2024
30,95 DKK
Pris 25 DKK
Spar 19%
ODENSE Mellem Æggeruller til marcipanæg á 25g.
Pris 429 DKK
ODENSE Lille Æggeruller til marcipanæg á 12g.
Pris 299 DKK