Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutterSamlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
50 minutter
Vurder denne opskrift
Din vurdering er modtaget
5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse
Hjemmelavede påskeæg med jordbær 8
Hjemmelavede påskeæg med jordbær og marcipan, som er overtrukket med mørk chokolade og pyntet med hakket, frysetørret jordbær. Marcipanen æltes med jordbærpulver af frysetørret jordbær og Grand Marnier, hvorefter massen deles og trilles til æg.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 8 stk.
- 1 spsk Grand Marnier
- 0,50 dl Frysetørret jordbær
-
Udstyr
Sådan gør du
- Hak frysetørret jordbær, og sigt det ned i en skål.
- Ælt marcipan sammen med jordbærpulver og Grand Marnier.
- Del marcipanen i 8 lige store stykker, og tril til æg evt. i ODENSE Mellem Æggeruller.
- Overtræk æggene med tempereret mørk chokolade. Pynt med de frasorterede jordbær.
Tip
Find alle vores opskrifter til påske lige her.
Du kan også bruge ODENSE frysetørret hindbær i stedet for frysetørret jordbær.
Læs mere om, hvordan chokoladen tempereres under Guides.
Det er altid nemmere at temperere 200-400 g chokolade ad gangen, end små mængder. Har du chokoladerester, kan chokoladen altid anvendes senere.
Hvis ikke du vil temperere chokolade kan du anvende ODENSE mørk overtræk i stedet.
Lignende opskrifter
Påskeæg med toffee og lakrids
Påskeæg med toffee og lakridsPåskeæg med nougat og Mix Knas
Påskeæg med nougat og Mix KnasPåskekage med lemoncurd og brændt marengs
Påskekage med lemoncurd og brændt marengsKaramelpåskeæg
KaramelpåskeægPåskeæg med mørk chokolade og hindbær
Påskeæg med mørk chokolade og hindbærLyserøde påskeæg med rosastøv
Lyserøde påskeæg med rosastøvPåskeæg med mælkechokolade og miniperler
Påskeæg med mælkechokolade og miniperlerPåskeæg med skovbær og lyserød chokolade
Påskeæg med skovbær og lyserød chokoladePåskeæg med lakrids og hvid chokolade
Påskeæg med lakrids og hvid chokoladeGuldæg - påskeæg med guld
Guldæg - påskeæg med guldHvide påskeæg med hindbærstøv
Hvide påskeæg med hindbærstøvSmå citrontærter
Små citrontærterPåskeæg med lakrids, citron og hindbær
Påskeæg med lakrids, citron og hindbærPåskeæg med nougat og salte sukkermandler
Påskeæg med nougat og salte sukkermandlerCitronmazarin med karamelliseret marcipanlåg
Citronmazarin med karamelliseret marcipanlågHjemmelavede påskeæg med nougat
Hjemmelavede påskeæg med nougatPåskeæg med marcipan og lime
Påskeæg med marcipan og limeHjemmelavede påskeæg med citronlikør
Hjemmelavede påskeæg med citronlikørCognacpåskeæg
CognacpåskeægPåskeæg med orangetrøffel
Påskeæg med orangetrøffelPåskekage med skumfiduser
Påskekage med skumfiduserPåskecookies med marcipan
Påskecookies med marcipanPåskeæg med nougat og lakrids
Påskeæg med nougat og lakridsPåskekage med nougat og knas
Påskekage med nougat og knasPåskeæg med nougatcrunch
Påskeæg med nougatcrunchFyldte påskeæg med svesker og rom
Fyldte påskeæg med svesker og romPåskeæg med lakrids
Påskeæg med lakridsPåskeæg med Baileys og marcipan
Påskeæg med Baileys og marcipanGule påskekyllinger - påskeæg i forklædning
Gule påskekyllinger - påskeæg i forklædningProdukter i opskriften
Original ODENSE Marcipan 200g
Pris 39,95 DKK
ODENSE Mørk Chokolade 55% 200 g
Pris 59,95 DKK
ODENSE Mørk Overtræk 150 g
Pris 30,95 DKK
ODENSE Mellem Æggeruller til marcipanæg á 25g.
Pris 449 DKK