Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
50 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 4 anmeldelser

Hjemmelavede påskeæg med nougat 8

Her får du opskriften på skønne, hjemmelavede påskeæg med nougat og marcipan, som er supernemme at lave. Marcipan og nougat kommes i vores æggeruller, som nemt ruller marcipanen til små fine og ensartede påskeæg. Dekorér eventuelt med smeltet hvid eller mørk chokolade. Når de skønne påskeæg er pyntet og klar til brug, mangler de blot at blive placeret på et fint påskeanrettet bord.

Sådan gør du

  1. Rul marcipanen til en lang pølse, og tryk en fordybning i midten. Læg strimler af kold nougat i fordybningen.
  2. Rul pølsen sammen, og skær i 8 lige store stykker.
  3. Tril marcipanen til æg (evt. i æggeruller (40 cm)).
  4. Overtræk med smeltet lys overtræk og pynt med smeltet mørk overtræk.

Tip

Find alle vores opskrifter til påske lige her.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften