Sådan laver du chokoladedekorationer

Lav flotte små søde chokoladedekorationer til afpyntning af eksempelvis kager og isdesserter. Se vores videoguide nedenfor, eller følg de beskrevede trin.

Sådan laves chokoladedekorationer

Temperer 100 g ODENSE Mørk Chokolade.

Kom den flydende chokolade i et lille kræmmerhus af f.eks. madpakkepapir eller bagepapir.

Se hvordan du laver chokoladedekorationer

Chokoladedekorationer 01

Tryk ud i en tæt zig-zag form, som vist på billedet på et stykke plast eller bagepapir.

Chokoladedekorationer 02

Inden chokoladen er nået at stivne helt, snor man plasten lidt, så chokoladen formes fint.

Chokoladedekorationer 03

Efter 10-15 min. i køleskab er pynten klar til at blive taget af plasten.

Chokoladedekorationer 04

På samme måde kan du også lave andre sjove dekorationer i chokolade til din kage eller dessert.