Fyldte påskeæg med nougat-spiral 12
Hjemmelavede marcipanpåskeæg med en nougat-spiral og overtrukket med mørk overtræk. Spiralen laves ved at placere en skive nougat oven på en skive marcipan, som derefter rulles til en roulade. Den lille marcipan/nougat roulade rulles herefter til et lille fint lille æg. Ægget kan efterfølgende vendes i smeltet mørkt overtræk, og hakkede hasselnødder kan også tilføjes.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 12 stk.
-
250 g
-
Pynt
- hakkede Hasselnød
Sådan gør du
-
Skær 12 skiver af marcipanen og 12 skiver af nougaten på langs (se foto).
-
Læg en nougatskive ovenpå en marcipanskive og rul dem sammen som en roulade.
-
Form rouladen som et æg i hånden og vend ægget i smeltet mørk overtræk og dekorér med hakkede hasselnødder, som vist på billedet.