Sværhedsgrad
Forberedelsestid
30 minutter
Samlet tid
1 timer

Fyldte påskeæg med nougat-spiral 12

Hjemmelavede marcipanpåskeæg med en nougat-spiral og overtrukket med mørk overtræk. Spiralen laves ved at placere en skive nougat oven på en skive marcipan, som derefter rulles til en roulade. Den lille marcipan/nougat roulade rulles herefter til et lille fint lille æg. Ægget kan efterfølgende vendes i smeltet mørkt overtræk, og hakkede hasselnødder kan også tilføjes.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 stk.

Sådan gør du

  1. Skær 12 skiver af marcipanen og 12 skiver af nougaten på langs (se foto).
  2. Læg en nougatskive ovenpå en marcipanskive og rul dem sammen som en roulade.
  3. Form rouladen som et æg i hånden og vend ægget i smeltet mørk overtræk og dekorér med hakkede hasselnødder, som vist på billedet.

Produkter i opskriften