Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutterSamlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift
Din vurdering er modtaget
5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse
Fyldte påskeæg med appelsin 12
Denne opskrift på de skønneste fyldte påskeæg med marcipan og appelsinskal er nemme at lave, og har en frisk og forårsagtig smag af appelsin. Du kan nemt erstatte appelsinskallen med citronskal i stedet for - ligesom du kan variere mellem mørk, lys og hvid chokolade til overtræk. Opskriften giver dig 12 skønne påskeæg, som henleder smagsløgene til sommer og sol. Lad fantasien få frit løb og pynt dem med dit favorit kagepynt eller -krymmel.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 12 stk.
- 0,50 Appelsin - revet skal heraf
-
Pynt
- Sukker eller Krymmel
-
Udstyr
Sådan gør du
- Ælt marcipan med appelsinskal.
- Del marcipanen i 12 lige store stykker, og tril til små æg mellem håndfladerne eller i æggeruller.
- Overtræk med tempereret chokolade, og dekorér med krymmel og pynt efter smag.
Tip
Find alle vores opskrifter til påske lige her.
Smagen kan varieres ved at bruge citronskal i stedet for appelsinskal, og ved at variere mellem mørk og hvid chokolade til overtræk.
Lignende opskrifter
Påskeæg med toffee og lakrids
Påskeæg med toffee og lakridsPåskeæg med nougat og Mix Knas
Påskeæg med nougat og Mix KnasPåskekage med lemoncurd og brændt marengs
Påskekage med lemoncurd og brændt marengsHvide påskeæg med hindbærstøv
Hvide påskeæg med hindbærstøvGuldæg - påskeæg med guld
Guldæg - påskeæg med guldPåskeæg med lakrids og hvid chokolade
Påskeæg med lakrids og hvid chokoladePåskeæg med skovbær og lyserød chokolade
Påskeæg med skovbær og lyserød chokoladePåskeæg med mælkechokolade og miniperler
Påskeæg med mælkechokolade og miniperlerLyserøde påskeæg med rosastøv
Lyserøde påskeæg med rosastøvPåskeæg med mørk chokolade og hindbær
Påskeæg med mørk chokolade og hindbærKaramelpåskeæg
KaramelpåskeægCognacpåskeæg
CognacpåskeægHjemmelavede påskeæg med citronlikør
Hjemmelavede påskeæg med citronlikørPåskeæg med marcipan og lime
Påskeæg med marcipan og limeHjemmelavede påskeæg med nougat
Hjemmelavede påskeæg med nougatPåskeæg med nougat og salte sukkermandler
Påskeæg med nougat og salte sukkermandlerPåskeæg med lakrids, citron og hindbær
Påskeæg med lakrids, citron og hindbærHjemmelavede påskeæg med jordbær
Hjemmelavede påskeæg med jordbærPåskeæg med Baileys og marcipan
Påskeæg med Baileys og marcipanPåskeæg med lakrids
Påskeæg med lakridsFyldte påskeæg med svesker og rom
Fyldte påskeæg med svesker og romPåskeæg med nougatcrunch
Påskeæg med nougatcrunchPåskekage med nougat og knas
Påskekage med nougat og knasPåskeæg med nougat og lakrids
Påskeæg med nougat og lakridsPåskekage med skumfiduser
Påskekage med skumfiduserPåskeæg med orangetrøffel
Påskeæg med orangetrøffelPåskeæg med hyldeblomst
Påskeæg med hyldeblomstPåskeæg med citron
Påskeæg med citronFyldte påskeæg med nougat-spiral
Fyldte påskeæg med nougat-spiralPåskekage med hvid chokolade
Påskekage med hvid chokoladeFyldte påskeæg med karamel krokant
Fyldte påskeæg med karamel krokantProdukter i opskriften
Original ODENSE Marcipan 375 g - Restparti
70,5 DKK
Pris 45 DKK
Spar 36%
ODENSE Hvid Chokolade 200 g
Pris 53,95 DKK
ODENSE Mini perler 75 g
Pris 29,95 DKK
ODENSE Lille Æggeruller til marcipanæg á 12g.
Pris 349 DKK