Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutterSamlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift
Din vurdering er modtaget
4 ud af 5 stjerner baseret på 4 anmeldelser
Påskeæg med mørk chokolade og kaffeknas 16
Elsker du smagen af kaffe? Så skal du næsten prøve denne opskrift på lækre marcipanpåskeæg med en midte af knassende kaffecrunch. Æggene er dyppet i mørk chokolade og pyntet med ekstra drys af kaffeknas. Glæd kaffeglade venner og familie på påskekonfekt fra hjertet.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 16 stk.
-
Udstyr
Sådan gør du
-
Ælt marcipanen med kaffeknasen sammen.
-
Del marcipanen i 16 stykker á 12 gram eller 8 stykker á 25 gram, og rul dem i æggerulleren eller i hånden. Lad gerne æggene hvile til dagen efter under en plasticpose.
-
Temperer den mørke chokolade eller smelt overtrækken, og dyp æggene i den. Pynt æggene med kaffeknas, imens chokoladen/overtrækken stadig er våd, så knasen sætter sig fast.
Tip
Find alle vores opskrifter til påske.
Læs mere om, hvordan chokoladen tempereres under Tips & Tricks.
Det er altid nemmere at temperere 200-400 g chokolade ad gangen, end små mængder. Har du chokoladerester, kan chokoladen altid anvendes senere.
Lignende opskrifter
Fyldte påskeæg med karamel krokant
Fyldte påskeæg med karamel krokantPåskeæg med nougatcrunch
Påskeæg med nougatcrunchPåskekage med nougat og knas
Påskekage med nougat og knasCognacpåskeæg
CognacpåskeægHjemmelavede påskeæg med citronlikør
Hjemmelavede påskeæg med citronlikørPåskeæg med marcipan og lime
Påskeæg med marcipan og limeHjemmelavede påskeæg med nougat
Hjemmelavede påskeæg med nougatCitronmazarin med brændt marcipanlåg
Citronmazarin med brændt marcipanlågPåskeæg med nougat og salte sukkermandler
Påskeæg med nougat og salte sukkermandlerPåskeæg med lakrids, citron og hindbær
Påskeæg med lakrids, citron og hindbærHjemmelavede påskeæg med jordbær
Hjemmelavede påskeæg med jordbærChokoladeroulade med kaffe og chokoladecreme
Chokoladeroulade med kaffe og chokoladecremeSmå citrontærter
Små citrontærterGlutenfri kaffemarengs med nougat-kaffemousse
Glutenfri kaffemarengs med nougat-kaffemoussePåskeæg med Baileys og marcipan
Påskeæg med Baileys og marcipanPåskeæg med lakrids
Påskeæg med lakridsFyldte påskeæg med svesker og rom
Fyldte påskeæg med svesker og romPåskeæg med nougat og lakrids
Påskeæg med nougat og lakridsIskaffe med chokoladesauce
Iskaffe med chokoladesaucePåskecookies med marcipan
Påskecookies med marcipanPåskeæg med orangetrøffel
Påskeæg med orangetrøffelHvide påskeæg med hindbærstøv
Hvide påskeæg med hindbærstøvGuldæg - påskeæg med guld
Guldæg - påskeæg med guldPåskeæg med lakrids og hvid chokolade
Påskeæg med lakrids og hvid chokoladePåskeæg med skovbær og lyserød chokolade
Påskeæg med skovbær og lyserød chokoladeLyserøde påskeæg med rosastøv
Lyserøde påskeæg med rosastøvKaramelpåskeæg
KaramelpåskeægPåskeæg med nougat og Mix Knas
Påskeæg med nougat og Mix KnasPåskekage med lemoncurd og brændt marengs
Påskekage med lemoncurd og brændt marengsPåskeæg med toffee og lakrids
Påskeæg med toffee og lakridsProdukter i opskriften
ODENSE Kaffe Knas/Crisp 75 g
Pris 29,95 DKK
Original ODENSE Marcipan 200g
Pris 39,95 DKK
ODENSE Mørke Chokoladeknapper 150 g
Pris 37,95 DKK
ODENSE Mørk Overtræk 150 g
Pris 30,95 DKK
ODENSE Lille Æggeruller til marcipanæg á 12g.
Pris 299 DKK
ODENSE Æggeruller til marcipanæg på 31 mm.ODENSE Mellem Æggeruller til marcipanæg á 25g.
Pris 429 DKK