Café latte trøfler 30
Skøn trøffelopskrift med smagen af Café Latte. Kombinationen af marcipan, chokolade og stærk kaffe smager vildt godt! Find opskriften herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 30 stk.
-
Café latte trøfler
- 0,50 dl Piskefløde
- 2 spsk meget stærk Kaffe
- 1 tsk Instant kaffe eller fintmalet kaffe
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Café latte trøfler
- Dæk bund og kanter i en rugbrødsform (ca. 10 x 30 cm) med bagepapir. Rul marcipanen ud, så den passer til hele bunden, og tryk den godt ud i kanterne.
- Hak den mørke chokolade fint.
- Kog piskefløden op i en gryde, tag af blusset og tilsæt den mørke chokolade. Lad det stå lidt til chokoladen er smeltet, og rør rundt. Tilsæt den varme kaffe eller de malede bønner.
- Hæld trøffelmassen over marcipanen og bank formen ned i bordet så overfladen glattes.
- Stil formen i køleskab, til den er fast, gerne til dagen efter. Tag formen ud af køleskabet og lad den temperere i 20 min.
- Temperér den hvide chokolade og hæld den ud over den mørke trøffel i et stribet rustikt mønster (brug evt. en cornet). Lad den hvide chokolade stivne og skær f.eks. i trekanter eller firkanter.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her