Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,25 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Squashkage med fennikelfrø 8

Her får du en opskrift på en lækker svampet squashkage med fennikelfrø, som er nem at lave, og alle kan være med, både store og små! Kagen er toppet med en lækker ostecreme, der passer helt perfekt til den lækre squashsmag. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 8 personer

  • 200 g Hvedemel
  • 6 Æg
  • 400 g Sukker
  • 400 g Squash
  • 10 stk. Fennikelfrø
  • friskpresset Appelsinsaft fra 1 appelsin
  • Creme

  • 200 g Flødeost
  • 200 g Flormelis
  • 200 g Smør

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Squash renses og skæres i små tern.
  2. Marcipan rives ned i sukker og æg, hvedemel, knuste fennikelfrø og appelsinsaft tilsættes.
  3. Det hele blandes godt og fyldes i 4 aflange bageforme. Bages ca. 40 minutter ved 180° C.
  4. Tempereret smøreost og smør piskes sammen med flormelis, og kagerne dekoreres med ostecremen og strimler af appelsinskal.

Tip

Du kan finde endnu flere opskrifter på lækre kager lige her.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften