Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,5 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Napoleonskage med jordbær og chokolade-hyldeblomstcreme 10

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 10 stk.

Sådan gør du

  1. Skær butterdejen ud i stykker på ca. 6*10 cm. Læg dem på en bageplade, pensl med æg, prik med en gaffel og bag dem ca. 15 min. ved 210°C. Afkøl kagerne på en bagerist.
  2. Pisk æggeblommer, hyldeblomstdrik, majsstivelse og fløde sammen i en gryde. Varm forsigtigt cremen op til lige under kogepunktet og tag gryden af varmen. Rør hakket chokolade i og rør til cremen er jævn.
  3. Læg husblassen i blød 5-10 min. i koldt vand, pres vandet fra. Smelt husblassen i den varme creme og sæt den til afkøling til cremen er halvstiv.
  4. Pisk fløden til flødeskum og vend den i cremen. Skyl bærrene og skær bærrene i mindre stykker. Vend bærrene i flormelis og lad dem trække.
  5. Flæk kagerne midt igennem. Pynt toppen med smeltet chokolade og læg kagerne sammen med creme og bær. Sæt kagerne koldt indtil servering.

Produkter i opskriften