Påske Gif

Nye påskeopskrifter 2023

Skal du forkæle familien, vennerne eller gæsterne med lækre påskeæg eller påskekager? Så se lige her! Vi har nemlig udviklet 4 helt nye påskeopskrifter, som kommer lige her: 

  1. Påskeæg med toffee og lakrids
  2. Påskeæg med nougat og Mix Knas
  3. Påskekage med lemoncurd og brændt marengs
  4. Orangeæg
Find opskrifter til påske her
111047 Tema1

Æggerullerne er tilbage

Igen i år kan du eksklusivt på webshoppen få fingrene i vores æggerullere, der gør det meget nemmere at lave lækre og ensartede påskeæg. 

Æggerullerne kan købes i to størrelser, og du finder dem lige her:

Se vores store udvalg af påskeopskrifter
Påskekit Dagrofa Konkurrence 2023

Følger du os på Facebook og Instagram?

SÅ HAR DU NU MULIGHED FOR AT VINDE ET PÅSKEKIT

Vi nærmer os påsken, og derfor kører vi lige nu en KONKURRENCE på Facebook og Instagram, hvor du har mulighed for at vinde et påskekit til en værdi af hele 704 kr. 🥳⁠

Vores påskekit indeholder lækre ODENSE ingredienser, der egner sig perfekt til hjemmelavede marcipanpåskeæg, og vores helt egen æggeruller, der gør det super nemt at lave fine, ensartede påskeæg som en rigtig ægspert 🤣🐣

Men SKYND DIG at hoppe over og deltage i konkurrencen - vi trækker vinderen d. 28. marts 2023.

Påskeopskrifter

Total 1

Chokolade eller overtræk - kender du forskellen?

Påsken nærmer sig med små hastige skridt, og det er ved at være tid at trylle en masse påskegodter og lækkerier frem. Hos ODENSE er påsken = med påskeæg, og vi har et hav af forskellige påskeæg - og påskekage opskrifter, som du kan finde lige her.

Ved du f.eks. hvad forskellen er på chokolade og overtræk? Det kan du finde svaret på  her, og læse mere om hvordan du håndterer de forskellige produkter.

Den Ambisjøse 1

Besøg vores webshop

Vi har en masse lækre ingredienser til kager, desserter og søde sager i vores webshop, hvor du kan se hele vores produktsortiment og en masse gode tilbud.

Besøg webshoppen her

Gør et kup og mindsk madspild

Pavlova Step 30

Hos Odense Marcipan gør vi det let at gøre det lækkert

Med vores opskriftsunivers og vores webshop spækket med gode ODENSE-produkter, hjælper vi dig med at gøre det let at gøre det lækkert til enhver anledning. Under ”Temaer” finder du opskrifter og inspiration til alle højtidsdesserterne og kagerne til de vigtige begivenheder. I ”Tips og Tricks” hjælper vi dig med alt fra marcipanblomster til chokoladetemperering. Under ”Opskrifter” finder du opskriften til lige dén dessert, du drømmer om. Og i vores ”Shop” finder du alle de bedste produkter fra ODENSE, der hjælper dig med at føre alle dine dessertdrømme ud i livet. Du finder et bredt sortiment af marcipan og mange andre spændende ting som f.eks. nougat, chokolade og dekorationer.

Vores hjerte brænder for marcipan, som vi har været professionel leverandør af siden 1909. Vi mener, at stort set alt bliver bedre med marcipan, og det afspejles i mange af vores dessertopskrifter. Er du også helt vild med marcipan og andre søde sager? Tjek ind på vores side ofte. Du kommer næppe forgæves, men ellers kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du får en mail, når der er ny inspiration, gode rabatter eller spændende konkurrencer.