Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
20 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 3 anmeldelser

Iskaffe med banan og chokoladesauce 2

Elsker du også iskaffe? Og hvad med kombinationen af banan og chokolade? Så forestil dig en cremet iskaffe med banan og, hvad vi vil mene er, verdens bedste chokoladesauce. I opskriften her har vi pyntet glaskanten med hvid overtræk og toffeekugler for et endnu mere ekstravagant og indbydende udseende, og selvfølgelig et ekstra indspark til smagen. Hvem vil du imponere med en overdådig iskaffe, der er en barista værdig?

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 2 stk.

Sådan gør du

  1. Smelt de hvide overtræksknapper i mikroovnen. Start med 20 sekunder ad gangen. 
  2. Dyb, et ad gangen, kanten af glassene i den hvide overtræk, og dyb hurtigt herefter den overtrukne glaskant i toffee-kuglerne. 
  3. Blend chokoladesaucen, bananen, sødmælken, instant kaffen og isterningerne til en cremet konsistens.
  4. Hæld chokoladesaucen i striber ned langs indersiderne af 2 glas, og fyld op med den cremet banan/chokolade-iskaffe. 

Tip

Du kan finde mange flere opskrifter på lækre drikke lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften