Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
2 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Iskold cappuccino creme 5

Iskold cappuccino creme er en lækker version af den klassiske cappuccino, der passer perfekt til julen med både kakao, sukker og nougat! Følg opskriften herunder. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 5 personer

Sådan gør du

  1. Husblas sættes i blød i koldt vand. Opskriften bag på cappuccinobrevet følges, og nougat røres op i den varme drik. Æggehvide og sukker piskes sammen.
  2. Kom den udblødte husblas i den varme drik og bland de piskede æggehvider med. Blend det hele kraftigt til en skummende creme. Fordel cremen i kopperne og sæt dem i fryseren.
  3. Marcipan grissini: Marcipanen rulles i stænger, og den ene halvdel rulles i kakao. Grissinistængerne bages på bagepapir ved 210 °C i nogle få minutter, til de er gyldne.
  4. Cappuccino-kopperne tages ud af fryseren 30 minutter før servering.

Tip

Brug kopper, der kan tåle frost

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften