Chokoladepinde til varm chokolade 6
Denne opskrift er nem og hyggelig til en kold dag, hvor der skal hygges med lidt sødt og varmt. Både lys, mørk og hvid chokolade kan anvendes til at lave disse søde chokolade pinde.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 6 stk.
- Træspyd - is og cake pops
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Smelt 2/3 af chokoladen over vandbad.
- Tag skålen af varmen, og rør den sidste 1/3 chokolade i, indtil det hele er smeltet og ensartet.
- Hæld den smeltede chokolade i silikoneforme, stik en pind i hver, og drys eventuelt med lidt sukker.
- Når du vil servere den varme chokolade, skal du blot lune en kop mælk og røre chokoladepinden i, indtil chokoladen er smeltet, og drikken er dejligt cremet
Tip
Rør eventuelt lidt lune krydderier såsom kanel eller stødt Ingefær I chokoladen.
Anvender du ikke al chokoladen I første omgang, kan den nemt varmes op og tempereres igen.