Drikke til kage, dessert eller andre gode stunder

Mangler du inspiration til en skøn milkshake til en lun sommeraften eller leder du efter en nem opskrift på varm chokolade den søde juletid eller børnefødselsdage? Så kan du gå på opdagelse og finde skønne opskrifter på gode drikke til kagen, desserten eller noget tredje lige her.

Kaffe er den helt store klassiker og favorit inden for drikke til kage. Og det er selvfølgelig ikke uden grund. Den bitre kaffe kan modsvare de søde desserter på en skøn måde. Men der er også mange andre drikke som passer til kage - eller som kan stå for sig selv - som ikke behøver være den klassiske kop kaffe. Find vores kreative opskrifter på gode drikke her.

Jordbaerfrappe Jordbar 2

Forskellen på en milkshake og en smoothie

Hvad er egentlig forskellen mellem en milkshake og en smoothie?

Grundlæggende set er en smoothie en kold drik, der består af frugt, is, juice og mælk, mens en milkshake typisk er lavet med mælk og frugtsirup, og serveres kold. Smoothien har normalt en tykkere konsistens på grund af isen og frugten, hvilket giver den en mere cremet tekstur.

Det gode er, at du kan tilpasse vores shakes præcis som du ønsker det. Ønsker du en tykkere konsistens, kan du for eksempel tilføje jordbær til opskriften på milkshake med hyldeblomstsaft og jordbærsauce. Det er helt op til dig at skabe din foretrukne konsistens og smag

Iskaffe med banan og ODENSE chokoladesauce

Iskaffen - Den perfekte sommerdrik

En forfriskende iskaffe, med isterninger, mælk og et strejf af sirup eller din favorit dessertsauce, gør iskaffen til den ultimative sommerdrik. Iskaffe er en af danskernes favoritdrikke om sommeren og er særligt populær blandt kunderne på caféer og kaffebarer landet over. Men at bestille en iskaffe eller islatte ude kan hurtigt blive en dyr fornøjelse.

Så hvorfor ikke lære at lave en lækker iskaffe derhjemme? Vi har nogle fantastiske opskrifter på iskaffe, der kun tager et par minutter at lave. Prøv for eksempel vores iskaffe med banan og chokoladesauce, en kaffemilkshake med chokoladesauce eller en forfriskende iskold cappuccino creme med karamelsauce. Mums!

Nem Varm Chokolade

Varm kakao på en kold vinterdag

Varm kakao er en af de mest populære varme drikke, elsket af både store og små. Og lad os være ærlige, hvem kan ikke blive enige om, at der findes ikke noget bedre end en kop varm kakao efter en forfriskende gåtur på en isnende kold efterårsdag eller efter en dag fyldt med leg i sneen, når man har brug for at varme sig igen.

Alt hvad du behøver er blot tre enkle ingredienser. Men vi har taget den ellers klassiske opskrift på varm kakao til nye højder ved at tilføje en himmelsk topping af marcipanflødeskum. Se den lette opskrift lige her og giv din varme kakao en ekstra luksuriøs twist