Pavlova, en forførende dessert
Denne himmelske kreation, opkaldt efter den berømte russiske balletdanser Anna Pavlova, er en symfoni af sprøde marengs, blødt flødeskum og saftige frugter og bær. Pavlovaens knasende ydre og silkebløde indre skaber den perfekte balance, mens frugternes friskhed og sødme gør det til en perfekt symfoni. Og så er det nemt at lave en pavlova!
Gå på opdagelse i vores detaljerede opskrifter, der guider dig trin for trin, så du nemt kan imponere dine gæster med denne delikate dessert. Gå på opdagelse i vores pavlova-opskrifter og oplev en smagsoplevelse, der vil efterlade dine smagsløg i ren ekstase!
Opskrifter på pavlova
Pavlova med jordbær og citron-basilikumsirup
Pavlova med jordbær og citron-basilikumsirupNem Pavlova med bær
Nem Pavlova med bærPavlova med chokoladesmør
Pavlova med chokoladesmørEn let og frisk sommerdessert
Pavlova er en skøn dessert, som laves på en marengsbund og med fyld af en let pisket flødeskum. Hele herligheden toppes med sæsonens friske bær og voilá - så har du den lækreste sommerdessert på næsten ingen tid!
Vi har her på siden givet vores 3 bud på pavlova, men de kan pyntes og nydes med lige hvad hjertet begærer.