Nye opskrifter

Jordbaerfrappe Jordbar 2

Drikke med din favorit dessertsauce!

Er du også helt vild med ODENSE dessertsaucer? 🙏

Så er du heldig, her får du nemlig tre opskrifter på, hvordan du kan bruge ODENSE dessertsauce i forfriskende drikke 😍

Mulighederne er uendelige, og det er kun din fantasi, der sætter grænserne 🤤

Se alle opskrifter på drikkelse lige her
Lakrids Vaffel Med Lakrids Sauce DK

Pimp dine pandekager & vafler

Er du på jagt efter inspiration til at forbedre dine pandekager eller vafler? Vi har en hel kategori fyldt med forskellige opskrifter på pandekager og vafler, som vi er sikre på vil få din mund til at løbe i vand. Hvad siger du til red velvet-pandekager med jordbærsauce? Eller måske glutenfrie bananpandekager? Eller hvad med marcipanvafler? 🤤

Hovedingrediensen er vores dessertsaucer og pyntet med vores drys. Så gå på opdagelse, find din yndlingsopskrift på pandekager eller vafler, og lad kreativiteten udfolde sig.✨

Se vores pandekage og vaffel opskriftsunivers lige her

Gør et kup og mindsk madspild

Den Ambisjøse 1

Besøg vores webshop

Vi har en masse lækre ingredienser til kager, desserter og søde sager i vores webshop, hvor du kan se hele vores produktsortiment og en masse gode tilbud.

Besøg webshoppen her
Hindbar Snitte 1 Genfoto 1

Hos Odense Marcipan gør vi det let at gøre det lækkert

Med vores opskriftsunivers og vores webshop spækket med gode ODENSE-produkter, hjælper vi dig med at gøre det let at gøre det lækkert til enhver anledning. Under ”Temaer” finder du opskrifter og inspiration til alle højtidsdesserterne og kagerne til de vigtige begivenheder. I ”Tips og Tricks” hjælper vi dig med alt fra marcipanblomster til chokoladetemperering. Under ”Opskrifter” finder du opskriften til lige dén dessert, du drømmer om. Og i vores ”Shop” finder du alle de bedste produkter fra ODENSE, der hjælper dig med at føre alle dine dessertdrømme ud i livet. Du finder et bredt sortiment af marcipan og mange andre spændende ting som f.eks. nougat, chokolade og dekorationer.

Vores hjerte brænder for marcipan, som vi har været professionel leverandør af siden 1909. Vi mener, at stort set alt bliver bedre med marcipan, og det afspejles i mange af vores dessertopskrifter. Er du også helt vild med marcipan og andre søde sager? Tjek ind på vores side ofte. Du kommer næppe forgæves, men ellers kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du får en mail, når der er ny inspiration, gode rabatter eller spændende konkurrencer.