Orangeæg 10
Mangler du inspiration til lækkerier til påsken? Så er denne opskrift på de lækreste orangeæg et rigtig godt bud. Æggene indeholder blot marcipan og appelsin, og så er de overtrukket med chokolade, der sammen giver en skøn smag. Og så kan de fine påskeæg pyntes efter fri fantasi.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 10 stk.
- 1 Appelsin (saft og skal)
-
Udstyr
Sådan gør du
- Ælt marcipanen med skal af appelsin og en smule af saften.
- Del marcipanen i 10 lige store stykker, og tril dem til æggeform mellem håndfladerne eller i en æggeruller (40 cm).
- Overtræk æggene med mørk/hvid overtræk eller tempereret mørk/hvid chokolade.
- Pynt herefter æggene efter fri fantasi, f.eks. striber, prikker, streger eller lignende.
Tip
Find alle vores påskeopskrifter lige her
Læs mere om, hvordan chokoladen tempereres under Tips & Tricks.
Det er altid nemmere at temperere 200-400 g chokolade ad gangen, end små mængder. Har du chokoladerester, kan chokoladen altid anvendes senere.
Hvis du gerne vil gøre det endnu lettere, kan du bruge vores ODENSE Marcipan Orange i stedet for at lave din egen. På den måde sparer du tid og gør det hele lidt nemmere for dig selv.