Sværhedsgrad
Arbejdstid
45 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

2 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser

Marcipan med kirsebærmarmelade 18

Marcipankonfekt med kirsebærmarmelade har en fantastisk smag af jul og er dejlig nem at lave. Følg den lækre og nemme opskrift herunder. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 18 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt

Marcipan med kirsebærmarmelade 

  1. Ælt marcipanen med marmelade, og tril massen til 18 kugler.
  2. Dyp kuglerne i tempereret chokolade, og sæt dem på et stykke bagepapir.
  3. Når chokoladen er størknet, dyp dem igen, og tril dem mellem hænderne for at give et rustikt udseende.

Tip

Find flere konfektopskrifter lige her

Vejledning til temperering af chokolade findes her.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften