Solbærstykker 15
Her får du et friskt take på konfekt der er perfekt til alle solbær-elskere: Blød marcipan rørt med solbærmarmelade, overtrukket med Ruby-chokolade og pyntet med rosa støv. Et smukt og syrligt indslag til julens konfektfad. Følg opskriften herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 15 stk.
-
Konfekt med marcipan og solbær
- 1 spsk blendet Solbærsyltetøj (tilføj evt. mere for mere smag)
- 1 spsk lys alkohol f.eks. Vodka eller gin
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Marcipankonfekt med solbær
- Ælt marcipan med blendet solbærmarmelade
- Rul solbærmarcipanen ud i den højde, som du ønsker og så den har en pæn ensartet overflade. Stik derefter solbærmarcipanen ud med en lille rund udstikker (ca. 10 g per stk.).
- Temperér Ruby-chokoladeknapperne. Dyp marcipanstykkerne i chokoladen og læg dem på et stykke bagepapir.
- Lad chokoladen sætte sig helt inden du pynter stykkerne. Bland en smule rosa støv med den valgte alkohol, og mal derefter en stribe på det tørre stykke chokolade.
Tip
Opbevares bedst køligt i en lufttæt beholder.
Temperer chokoladen efter anvisning på pakken, eller se hvordan du gør her.
Du kan også ælte marcipanen med andre typer af marmelade eks. jordbær, hindbær, blåbær.
Find flere konfektopskrifter lige her