Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Solbærstykker 15

Her får du opskriften på skønne solbærstykker til julens konfektfad til dig som elsker den friske smag solbær. Følg opskriften herunder. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 15 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Ælt marcipan med blendet solbærmarmelade
  2. Rul solbærmarcipanen ud i den højde, som du ønsker og så den har en pæn ensartet overflade. Stik derefter solbærmarcipanen ud med en lille rund udstikker (ca. 10 g per stk.).
  3. Temperér Ruby-chokoladeknapperne (se hvordan under Tips og Tricks). Dyp marcipanstykkerne i chokoladen og læg dem på et stykke bagepapir.
  4. Lad chokoladen sætte sig helt inden du pynter stykkerne. Bland en smule rosa støv med den valgte alkohol, og mal derefter en stribe på det tørre stykke chokolade.

Tip

Opbevares bedst køligt i en lufttæt beholder.

Du kan også ælte marcipanen med andre typer af marmelade eks. jordbær, hindbær, blåbær.

Find flere konfektopskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften