Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Solbærstykker 15

Her får du et friskt take på konfekt der er perfekt til alle solbær-elskere: Blød marcipan rørt med solbærmarmelade, overtrukket med Ruby-chokolade og pyntet med  rosa støv. Et smukt og syrligt indslag til julens konfektfad. Følg opskriften herunder.

 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 15 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt

Marcipankonfekt med solbær

  1. Ælt marcipan med blendet solbærmarmelade
  2. Rul solbærmarcipanen ud i den højde, som du ønsker og så den har en pæn ensartet overflade. Stik derefter solbærmarcipanen ud med en lille rund udstikker (ca. 10 g per stk.).
  3. Temperér Ruby-chokoladeknapperne. Dyp marcipanstykkerne i chokoladen og læg dem på et stykke bagepapir.
  4. Lad chokoladen sætte sig helt inden du pynter stykkerne. Bland en smule rosa støv med den valgte alkohol, og mal derefter en stribe på det tørre stykke chokolade.

Tip

Opbevares bedst køligt i en lufttæt beholder.

Temperer chokoladen efter anvisning på pakken, eller se hvordan du gør her.

Du kan også ælte marcipanen med andre typer af marmelade eks. jordbær, hindbær, blåbær.

Find flere konfektopskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften