Lakridspinde med marcipan 20
Supernem opskrift på lækker konfekt bestående af marcipankugler med lakridssmag, overtrukket med hvid chokoladeovertræk og sat på pind. Et hyggeligt projekt for hele familien.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
-
ODENSE Lakrids knas/crisp med naturlig farve 75 g eller lakridssirup
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Marcipan æltes med lakridssirup eller lakridscrisp. Lakridsmarcipanen trilles til kugler på ca. 10 gram, hvorefter de sættes på en lille slikkepind eller et træspyd.
-
Overtræksknapperne varmes over et vandbad. Ved siden af laves en skål, hvori en valgfri støv og hakket eller blendet lakridsknas blandes.
-
Dyp marcipankuglerne ned i det smeltede hvide overtræk, og drys derefter bunden af kuglen med lakridsblandingen. For at tørre sættes slikkepinden fast på en snor med ”hovedet” nedad.
-
Lad slikkepindene hænge og tørre indtil chokoladen har sat sig, så de får en flot spids i toppen.
Tip
Opbevares bedst køligt i en lufttæt beholder. Man kan sætte en snor mellem to flasker eller mellem to håndtag i køkkenet og hænge slikkepindene på hovedet med klemmer. Læg servietter under, så evt. smådryp kan dryppe af på disse.
Find flere konfektopskrifter lige her