Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,25 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Konfekt med friskpresset citron 20

Konfekt med friskpresset citron har et strejf af syre, som går godt til den lidt fede julemad. Marcipan- og citronmassen trilles til små kugler, der skiftevis dyppes i hvid og lys chokolade. Vi anbefaler at toppen pyntes med 55 % mørk chokolade, kokos eller flormelis. Besøg vores guide og bliv godt klædt på til at temperere chokolade.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt

Konfekt med citron

  1. Rør marcipan sammen med friskpresset citronsaft til en masse.
  2. Form små konfektkugler med en teske, og læg et lille stykke hakket mørk chokolade i hver.
  3. Placer kuglerne på bagepapir, og lad dem tørre i ca. en time.

Dekorationsforslag:

  1. Dyp kuglerne i smeltet lys chokolade, og sæt dem på bagepapir. Dekorér med smeltet mørk chokolade.
  2. Dyp kuglerne i smeltet lys chokolade, og placer hver kugle på et lille stykke frysepose (ca. 10x10 cm).
    Luk/klem plastikken omkring kuglen med fingrene, så den får en stjerneform. (Pil plastikken af inden servering, og drys med lidt flormelis)
  3. Lad de dekorerede kugler størkne et afkølet sted.

Tip

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften