Konfekt med friskpresset citron 20
Konfekt med friskpresset citron har et strejf af syre, som går godt til den lidt fede julemad. Marcipan- og citronmassen trilles til små kugler, der skiftevis dyppes i hvid og lys chokolade. Vi anbefaler at toppen pyntes med 55 % mørk chokolade, kokos eller flormelis. Besøg vores guide og bliv godt klædt på til at temperere chokolade.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
-
Konfekt med citron
- 0,30 dl friskpresset Citronsaft
-
Pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Konfekt med citron
- Rør marcipan sammen med friskpresset citronsaft til en masse.
- Form små konfektkugler med en teske, og læg et lille stykke hakket mørk chokolade i hver.
- Placer kuglerne på bagepapir, og lad dem tørre i ca. en time.
Dekorationsforslag:
- Dyp kuglerne i smeltet lys chokolade, og sæt dem på bagepapir. Dekorér med smeltet mørk chokolade.
- Dyp kuglerne i smeltet lys chokolade, og placer hver kugle på et lille stykke frysepose (ca. 10x10 cm).
Luk/klem plastikken omkring kuglen med fingrene, så den får en stjerneform. (Pil plastikken af inden servering, og drys med lidt flormelis) - Lad de dekorerede kugler størkne et afkølet sted.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her