Luksusdrømmekage med marcipanremonce 20
Den klassiske drømmekage er et sikkert hit blandt danskerne. Her får du en luksusudgave af drømmekage, du kender og elsker. Vi har nemlig tilføjet marcipan både i dejen og i remoncen på toppen. Det kan simpelthen ikke blive mere lækkert!
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
-
Drømmekage
- 150 g blødt Smør
- 150 g lyst Rørsukker
- 1 tsk Vaniljesukker
- 3 Æg
- 100 g Hvedemel
- 2 tsk Bagepulver
- 2 spsk Mælk
-
Marcipanremonce
- 150 g Smør
- 200 g Brun farin
- 75 g Mørk sirup
- 120 g Kokosmel
- 0,50 dl Mælk
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Drømmekage
- Tænd ovnen på 180°C.
- Kom smørret, rørsukkeret, vaniljesukkeret, og den groft revne marcipan i en skål, og pisk sammen.
- Pisk i ca. 5 min. til det er lyst og luftigt.
- Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk ved laveste hastighed.
- Bland hvedemelet med bagepulveret, og rør blandingen i dejen skiftevis med mælken.
- Rør forsigtigt sammen, og fordel dejen i en form (ca. 20 x 20 cm) med bagepapir.
- Bag kagen i ca. 20 min. til den er gylden.
- Mærk efter med en nål, om kagen er færdigbagt. (Hænger der dej ved, bages kagen i lidt længere tid.)
Marcipanremonce
- Kom smørret i en gryde, og smelt ved svag varme.
- Tag gryden af varmen, og rør med den brune farin, siruppen, kokosmelet, den groft revne marcipan og mælken til en remonce.
- Fordel remoncen på kagen, og bag den yderligere i ca. 10 min.
- Afkøl kagen før den skæres ud.
Tip
Du kan finde endnu flere opskrifter på drømmekager og kager lige her.