Chokolademousse med whisky og chokoladesauce 4
Hvis du mangler inspiration til lækre sommerdesserter, så kan vi hjælpe dig! Find opskriften på cremet chokolademousse med whisky og chokoladesauce her.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 4 personer
- 2 Pasteuriserede æggehvider (á 36 g/stk)
- 2 Pasteuriserede æggeblommer
- 0,50 dl Sukker
- 1,50 dl Piskefløde
- 2 spsk Whisky
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Hak chokoladen fint og smelt den over vandbad.
-
Pisk æggehviderne stive.
-
Pisk æggeblommer og sukker til en luftig æggesnaps.
-
Pisk fløden til flødeskum.
-
Rør chokoladen i æggesnapsen og vend halvdelen af fløden i.
-
Vend så resten af fløden og de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i. Smag moussen til med whisky.
-
Fordel i portionsglas og sæt dem koldt i mindst 1 time.
-
Servér med chokoladesauce på toppen og drys evt. med chokoladespåner.
Tip
Find flere dessertopskrifter lige her og se flere af vores chokolademousse her.