Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,5 timer
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser

Chokolademousse med whisky og chokoladesauce 4

Hvis du mangler inspiration til lækre sommerdesserter, så kan vi hjælpe dig! Find opskriften på cremet chokolademousse med whisky og chokoladesauce her.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 4 personer

Sådan gør du

  1. Hak chokoladen fint og smelt den over vandbad.
  2. Pisk æggehviderne stive.
  3. Pisk æggeblommer og sukker til en luftig æggesnaps.
  4. Pisk fløden til flødeskum.
  5. Rør chokoladen i æggesnapsen og vend halvdelen af fløden i.
  6. Vend så resten af fløden og de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i. Smag moussen til med whisky.
  7. Fordel i portionsglas og sæt dem koldt i mindst 1 time.
  8. Servér med chokoladesauce på toppen og drys evt. med chokoladespåner.

Tip

Find flere dessertopskrifter lige her og se flere af vores chokolademousse her.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften