Kvalitet og fødevaresikkerhed

Kvalitet og fødevaresikkerhed er vigtig hos Odense Marcipan.

Læs om vores certificerede kvalitetsstyring nedenfor.

EZ 31 10 22 Odense Marcipan 9523

Kvalitet og fødevaresikkerhed hele vejen

Som én af verdens største producenter af marcipan sætter vi en ære i at levere sikre produkter af høj og ensartet kvalitet.
Det garanterer vores BRC certificerede kvalitetsstyring gennem alle væsentlige led:

  • Vi anvender kun godkendte råvarer af høj kvalitet
  • Skånsom og sikker produktionsproces
  • Permanent kvalitetskontrol gennem processen
  • Test i eget laboratorium af råvarer og færdigvarer
  • Test af bl.a. for smag, funktionalitet og farve

Læs mere om, hvilke slags mandler vi anvender til vores marcipan og læs her om hvor mandler kommer fra.

ODENSE GROUP CSR Rapport 2023
EZ 31 10 22 Odense Marcipan 9418

Kvalitetskrav

Vi stiller de samme strenge krav til kvaliteten på alle vores produktionssteder og arbejder hver eneste dag på høj fødevaresikkerhed gennem hele værdikæden, fra dyrkningen af råvarer og frem til vores produkter lander hjemme hos vores kunder.

Dette er med til at sikre, at du som kunde får produkter af allerhøjeste kvalitet, uanset om det er marcipan, nougat eller chokolade.

Kontrolrapporter

Se kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen (åbner nyt vindue):