Lav din egen skovbærmarcipan

ODENSE Ren Rå Marcipan med skovbær er desværre udgået af vort sortiment. Vil du i stedet lave din egen skovbærmarcipan, så følg vores vejledning her. Vi gør dog opmærksom på, at der ikke kan opnås helt samme faste konsistens som den færdiglavede vare.


Ingredienser til 400g skovbærmarcipan:
400 g Original ODENSE Marcipan
ca. 240 g Skovbær fra haven eller fryseren
2 tsk. honning

Kog skovbærrene op med honning, afkøl og bland med marcipan. Smag løbende til med skovbær alt efter ønsket smag og konsistens. Pas på at skovbærmarcipanen ikke bliver for våd. Skovbærmarcipanen kan med fordel blandes dagen i forvejen, så massen kan sætte sig.

 

Holdbarhed 1-2 uger på køl. Koges massen ind i lidt længere tid til, således at vandet koges væk, og der opnås en sirupkonsistens, forlænges holdbarheden. Holdbarhed vil være op til 3-4 uger udenfor køl.