Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,5 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Konfekt til Valentinsdag 10

Konfekt passer til de fleste højtider, og det gør sig især også gældende for Valentinsdag. Her får du en nem opskrift på konfekt til Valentinsdag, der formes som små hjerter af marcipan og chokolade. Vi anbefaler, at du læser om temperering af chokolade, så din konfekt får en flot blank overflade.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 10 stk.

Sådan gør du

  1. Marcipanen rulles lidt til en lige aflang pølse. Del den op i 10 stykker, som derefter deles igen i 2, således du har 20 mindre stykker marcipan.
  2. Hvert stykke rulles til en kugle, hvorefter de formes som dråber.
  3. Sæt 2 dråber sammen og form dem som et hjerte.
  4. Dyp hjerterne i tempereret chokolade og læg dem på en bageplade med bagepapir. Lad dem størkne et afkølet sted (ikke køleskab) i ca. 1 time, hvorefter de pyntes med smeltet nougat.

Tip

Du kan skabe flotte mønstre på hjerterne ved at dyppe en gaffel i den smeltede nougat og lave små viftende bevægelser hen over chokoladehjerterne.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften