Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser

Fyldte påskeæg med amarenabær 16

Denne opskrift på fyldte påskeæg smager himmelsk og vil være et hit til ethvert kaffebord i påsken. Marcipanæggene skal fyldes med lækre amarenabær og overtrækkes med mørk overtræk, inden du kan dekorere dem med tilfældige streger af hvid eller lys smeltet overtræk. Du kan også anvende mørk chokolade som overtræk i stedet for overtræk, der er angivet her i opskriften. I så fald er det vigtigt, at temperere chokoladen korrekt. se hvordan under Tips & Tricks.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 16 stk.

Sådan gør du

  1. Fyld: Amarenabær hakkes fint, og blandes med marcipan.
  2. Æg: Del marcipanen i 16 stykker, og tril dem til kugler. Skær kuglerne over, og lav en fordybning i hver halvdel. Læg en teske fyld i den ene halvdel og saml kuglerne igen.
  3. Tril kuglerne til æg, enten i håndfladerne eller i æggeruller, og vend æggene i smeltet mørk overtræk. Dekorér derefter med lidt smeltet overtræk som vist på billedet.

Tip

Find alle vores opskrifter til påske lige her.

Dekorer æggene som "vilde" fugleæg med smeltet mørk eller lys chokolade. Brug en pensel eller en vatpind til at dekorere med.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften