Marcipanstykker med chili 18
Disse nemme marcipanstykker med chili er en skøn opskrift, der kun tager lidt over en time at lave. Hvis du gerne vil pynte din konfekt med chokoladestjerner kan du se hvordan de laves under Tips og Tricks. Hvis du derimod gerne vil lave dem som på billedet, kan du komme den tempererede chokolade i en frysepose og tegne stjernerne ved at klippe et lille hjørne af posen.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 18 stk.
-
Marcipanstykker med chili og chokolade
- 1 knsp. Chili pulver
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Marcipanstykker med chili og chokolade
- Bland chilipulver i marcipanen, og ælt derefter chokoladechunks i.
- Skær marcipanen i 18 firkanter, og dyp dem i tempereret chokolade (se vejledning her).
- Pynt evt med ekstra chokolade, hakkede mandler eller andet fint.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her