Kokospinde med marcipan 15
Lav din egen lækre, saftige kokosmarcipan og servér dem på pinde - toppet med skinnende choko-karamelkugler for et ekstra pift. Denne konfekt er både praktisk og virkelig lækker, og med sin bløde kokosmarcipan og den fyldige smag af chokolade og karamel, er det en perfekt lille godbid til både hverdag og fest. Og det bedste af det hele? Det er super nemt at lave, så du kan forkæle dig selv og dine nærmeste med noget ekstra særligt på ingen tid.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 15 stk.
-
Kokospinde
- 35 g Kokosmel
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Kokospinde
- Marcipan æltes med kokos og kokosmarcipanen trilles til kugler på ca. 10 gram, hvorefter de sættes på en lille slikkepind eller et træspyd.
- Vend choko-karamelkuglerne i bronze støvet og hæld dem ud på en tallerken, så de ligger helt tæt, klar til når kokospindene skal dyppes.
- Overtræksknapperne varmes over et vandbad. Dyp marcipankuglerne ned i det lyse overtræk, og tryk derefter spidsen af kuglen ned på dekorationerne, så de sætter sig på toppen af kuglen. For at tørre sættes slikkepinden fast på en snor med ”hovedet” nedad.
- Lad slikkepindene hænge og tørre, indtil overtrækket har sat sig.
Tip
- Man kan sætte en snor mellem to flasker eller mellem to håndtag i køkkenet og hænge slikkepindene på hovedet med klemmer. Læg evt. servietter under, så smådryp kan dryppe af på disse. Opbevares bedst køligt i en lufttæt beholder.
- Ønsker du, at dine ODENSE Choko-karamelkugler får et flot bronze look, som på billedet? Rul de små kugler i ODENSE Bronze støv, og få de fineste små bronze kugler.
Find flere konfektopskrifter lige her