Kokospinde med marcipan 15
Lav din egen lækre og saftige kokosmarcipan og server dem på pinde med skinnede bronze crunch på toppen. Praktisk og virkelig lækkert.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 15 stk.
- 35 g Kokosmel
Sådan gør du
-
Marcipan æltes med kokos og kokosmarcipanen trilles til kugler på ca. 10 gram, hvorefter de sættes på en lille slikkepind eller et træspyd.
-
Hæld Bronze Crunch ud på en tallerken, så de ligger helt tæt, klar til når kokospindene skal dyppes.
-
Overtræksknapperne varmes over et vandbad. Dyp marcipankuglerne ned i det lyse overtræk, og tryk derefter spidsen af kuglen ned på dekorationerne, så de sætter sig på toppen af kuglen. For at tørre sættes slikkepinden fast på en snor med ”hovedet” nedad.
-
Lad slikkepindene hænge og tørre, indtil overtrækket har sat sig.
Tip
Man kan sætte en snor mellem to flasker eller mellem to håndtag i køkkenet og hænge slikkepindene på hovedet med klemmer. Læg evt. servietter under, så smådryp kan dryppe af på disse. Opbevares bedst køligt i en lufttæt beholder.
Find flere konfektopskrifter lige her