Halve kokosmåner 20
Med kun tre ingredienser får du her en enkel og lækker godbid. Vores originale marcipan får et strejf af kokos, som giver en skøn sødme, og sammen med den lyse chokolade skaber det en dejlig balance af blødhed og knas. En smule ristet kokos på toppen fuldender smagen og giver et ekstra lag af sprødhed.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
-
Kokosmåner
- 40 g Kokosmel
-
Pynt
- Kokosmel
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Kokoskonfekt
- Bland marcipan og kokosmel sammen til en kokosmasse.
- Skær kokosmassen i 10 skiver og halvér derefter skiverne.
- Dyp stykkerne i smeltet overtrækschokolade og pynt med ristet kokosmel.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her
Rist kokosmelet først, så det er klar til at blive drysset over, inden chokoladen størkner.