Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
15 minutter
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Hjerter på pind 30

I denne opskrift skal du kun bruge 2 ingredienser udover pinde og marcipan udstikkere. Du vælger selv, hvilken chokolade du gerne vil bruge til at dyppe marcipanen i. Den efterfølgende pynt til dine hjerter kan også udskiftes efter, hvad du synes smager bedst.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 30 stk.

Sådan gør du

  1. Skær skiver af marcipanen og stik hjerter ud med en udstikker. Sæt hjerterne på pind.
  2. Temperer chokoladen - se her hvordan du temperere chokolade 
  3. Dyp hjerterne i smeltet hvid, lys eller mørk chokolade og pynt efter smag.

Tip

Chokoladen kan også pensles på.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften