Blomme-/blåbærtærte 8
Mangler du inspiration til en skøn tærte, der både smager himmelsk og er en fryd for øjet? Så prøv vores opskrift på den lækreste blomme-/blåbærtærte med mazarinkagebund. En perfekt dessert til store og små.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 8 personer
-
Tærtebund
- 200 g Hvedemel
- 75 g Sukker
- 125 g Smør (koldt)
- 1 Æggeblomme
-
Mazarinmasse
- 50 g Sukker
- 50 g Smør (blødt)
- 1 Æg
-
Blomme-/blåbærpuré
- 2 Blommer
- 150 g Blåbær
-
Blomme-/blåbærcreme
- 1,25 dl Piskefløde
- 100 g Sukker
- 2 Æg
- 75 g Æggeblommer
-
Pynt
- 1 Blomme og friske blåbær
-
ODENSE Choko - Karamelkugler 70 g rullet i
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Hvid og rød marcipan rulles ud i en firkant i samme størrelse, til ca. 5 mm tykkelse. Placer den røde marcipan ovenpå den hvide marcipan og halver firkanten i 2 lige store stykker.
-
Rul den grønne marcipan ud, og placer den ovenpå den ene røde halvdel. Læg den anden halvdel med rød og hvid marcipan ovenpå den grønne marcipan
-
Brug evt. en smule vand så lagene klistrer sammen.
-
Rul en smule med en kagerulle, så det får en tykkelse på ca. 2 cm.
-
Skær i baner af 2 cm. Banerne lægges forskudt af hinanden og skæres som ruder.
Tip
Læs mere om, hvordan chokoladen tempereres under Tips og Tricks
Find flere konfektopskrifter lige her