Sværhedsgrad
Arbejdstid
1 timer
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Sjove påskeæg pyntet som påskekaniner 15

Er du på udkig efter en idé til et alternativt og sjovt påskeæg? Så kan du lave disse søde, små påskeæg forklædt som hvide påskekaniner. Påskeæggene kan med fordel udrulles i vores æggeruller til marcipanæg, som gør æggene flotte og ensartede. Du pynter æggene som små påskeharer ved at dyppe dem i smeltet hvid chokolade, hvorefter de pyntes med ører, mund og øjne. Et sjovt og dekorativt indslag til påskebordet, der er sjove for både børn og voksne.

Sådan gør du

  1. Skær marcipanen i stykker á 10-12 g, og rul til æg i hænderne eller brug evt. æggeruller. Sæt æggene på en pind. Lad dem tørre en times tid, inden de dyppes i smeltet hvid chokolade.
  2. Bland sukkeret med en lille smule rosa støv for at farve sukkeret pink. Klip derefter miniskumfiduserne over på skrå, og dyp den klistrede del i sukkeret for at det hænger fast, så det ligner små ører. Læg skumfidusørerne til side til senere brug.
  3. Tril den hvide fondant til små kugler, som kommer til at ligne kaninens mund/knurhår. Læg til side til senere brug.
  4. Temperér chokoladen, og dyp æggene i chokoladen, hvorefter ”ørerne” sættes på kaninen. Brug en perle som næse. Sæt de små hvide marcipanklumper på, og tryk dem fast, så de bliver en smule flade.
  5. Lav til sidst to små øjne på kaninen med smeltet mørk overtræk.

Tip

Find alle vores opskrifter til påske lige her.

Bland sukker og rosa støv, og kombiner med små skumfiduser.

Prøv dig frem, for mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænsen i påskedagene.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften