Semifreddo opskrift med hvid chokolade i bagt hjerte 6
Denne nemme valentinsopskrift giver 6-8 smukke og velsmagende desserter. Opskriften på semifreddo med hvid chokolade i et bagt marcipanhjerte er nem at følge og vil med sikkerhed imponere.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 6 stk.
- 2 stk. Æggehvider (á 36 g/stk)
- 100 g Sukker
- 2,50 dl Piskefløde
- 1 spsk Limoncello (citronlikør)
-
Pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Del marcipanen og nougaten i 5 stykker.
- Læg ét stykke nougat i midten af hvert stykke marcipan, og form stykkerne til kegler.
- Sæt mandelflager i, så der dannes kogler.
- Smelt det mørke overtræk, eller temperer den mørke chokolade, og hæld det over koglerne. Vend og drej koglerne, så det overskydende overtræk eller chokolade løber af.
- Pynt med et let drys flormelis.
Tip
Se mange flere opskrifter på konfekt og julebag lige her.
Kender du forskellen på overtræk og chokolade? Læs mere om, hvorfor overtræk er nemmere at arbejde med, og få indsigt i forskellen på overtræk og chokolade.