Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
4 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Semifreddo opskrift med hvid chokolade i bagt hjerte 6

Denne nemme valentinsopskrift giver 6-8 smukke og velsmagende desserter. Opskriften på semifreddo med hvid chokolade i et bagt marcipanhjerte er nem at følge og vil med sikkerhed imponere.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 6 stk.

  • 2 stk. Æggehvider
  • 100 g Sukker
  • 200 g ODENSE Hvid Chokolade - 200 g.
  • 2,50 dl Piskefløde
  • 1 spsk Limoncello (citronlikør)
  • 400 g ODENSE Kransekage 400g
  • Pynt

  • ODENSE Frysetørret hindbær 15g

Sådan gør du

  1. Pisk æggehviderne stive, pisk sukkeret i lidt ad gangen og pisk til marengsen er sej.
  2. Varm fløden op til kogepunktet og smelt chokoladen heri. Afkøl hurtigt fløde og pisk den forsigtigt let og luftig. Vend marengsen i flødecremen og smag evt. til med limoncello.
  3. Kom isen i små hjerteforme og sæt dem i fryseren i ca. 3 timer. Isen skal være frossen, men ikke stenhård.
  4. Sprøjt kransekagemassen ud i små hjerter på en bageplade og bag dem sprøde og gyldne ved 200 ° C i ca. 8 minutter. Afkøl på en bagerist.
  5. Anret isen i det bagte hjerte og servér evt. drysset med lidt frysetørret hindbær eller friske hindbær.