Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Halloween tærte med nougat og chokolade 16

Denne lækre halloweentærte med nougat og chokolade er perfekt til at servere, hvis der kommer gæster på besøg i den kolde halloweentid. Halloweentærten er færdig på 1 time, så den er nem og hurtig at have klar. Tag børnene med i køkkenet og pynt kagen med edderkopper af fondant og spindelvæv af hvid overtræk! 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 16 stk.

Sådan gør du

  1. Marcipan rives og blandes med sukker, æg tilsættes lidt efter lidt. Når massen er rørt sammen, tilsættes hvedemel. Chokoladespåner blandes i massen inden bagning.
  2. Hældes i to tærteforme á 23 cm og Bages ved 180 ° C i ca. 40 minutter.
  3. Pynt tærten med smeltet nougat og dekorér med smeltet hvid overtræk.

Tip

Man kan også lave en hård chokolade-overtrukken tærte med ODENSE Mørk Chokolade. 

Pynt kagen med edderkopper lavet i fondant.

Find flere halloween opskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften