Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
50 minutter
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Halloween muffins med chokolade og cream cheese 12

De lækre halloween muffins med chokolade og cream cheese er perfekte til halloweenfesten eller den lille eftermiddagssnack. De (u)hyggelige halloween muffins er færdige på 50 minutter, så det er et nemt, hurtigt og sjovt projekt! Halloweenmuffins er med chokolade sprøjtes med cream cheese på toppen og til sidst pyntes de med et tyndt lag marcipan og spøgelsesansigter af glasur! 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 stk.

  • Muffins

  • 1 dl Sødmælk
  • 150 g Smør , stuetemperatur
  • 150 g Sukker
  • 3 Æg , stuetemperatur
  • 150 g Hvedemel
  • 2 tsk Bagepulver
  • 2 spsk Kakaopulver
  • Creme

  • 75 g Smør
  • 75 g Flormelis
  • 150 g Flødeost naturel
  • Pynt

  • 150 g
  • 100 g Flormelis
  • 20 g Pasteuriserede æggehvider
  • 5 g Sort Pastafarver

Sådan gør du

  1. Hak chokoladen fint og smelt den sammen med mælk i en gryde. Pisk smør og sukker blødt og cremet og pisk æggene i et ad gangen. Sigt hvedemel, bagepulver og kakao i dejen og rør det i sammen med chokolademælken.
  2. Fordel dejen i 12 muffinsforme og bag kagerne ved 175°C i 20-25 min.
  3. Pisk smør og flormelis til en luftig creme. Tilsæt flødeosten og pisk igen, indtil cremen er ensartet. Kom cremen i en sprøjtepose med stjernetyl og afsæt små toppe på dine afkølede muffins.
  4. Rul den hvide marcipan ud i et tyndt lag, og udstik små runde marcipanlåg som passer i størrelsen på din muffin. Lad marcipanen ligge og tørre en smule.
  5. Bland alle ingredienserne til glasur godt sammen med en ske og kom glasuren i en lille sprøjtepose eller plastpose. Klip et lille hul i spidsen af posen og tegn spøgelsesansigter på de små marcipanlåg – som på foto. Læg til sidst de små marcipanlåg på toppen af kagerne.

Tip

Find flere halloween opskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften